söndag 16 maj 2010

over and out

har ingen energi att skriva ner mitt liv här.

måndag 10 maj 2010

intressant inlägg veeeet!

ska fan lägga mig i sängen och sova nu, hihihi sweeeeeeeet

söndag 9 maj 2010

mardrömmar

jag kommer dö i sömnen. gick ju som sagt på bio med rydis och idis. jag var cool som vanligt men efter ett tag kunde jag inte göta mer än att dras med i skräck-känslan. satt med pekfingrarna i öronen och bara väntade på att NU kommer nåt hända! nehe.... men NU! och så vidare och så vidare. efter att hållt för öronen i en tio minuter fick jag ont så jag slutade. självklart är det i samma sekund som jag börjar höra igen som det läskiga kommer. men i helhet var det en mysig kväll, om man nu kan använda orden "mysig" i sammanhang med skräckfilmer... nu ska det sovas, pusssss

peppppp

heeeeeeelt död är jag nu! den långa väntan tar verkligen på kroppen, fats man inte gör ett piss. sötaste killen satt mitt framför mig i väntrummet, flörta lite med honom hehe. kanske lite skönt ändå att vara singel, men a nej jag vet inte riktigt. är ju bra på att flörta så skönt att man kan köra på! haha, ikväll ska jag träffa ida och sara, vi ska på biooo och nu ska jag vilaaa hejjjjj!!!!!!

lördag 8 maj 2010

@mormor

har setat i soffan med mor samt mormor och kollat på gamla foton av när mamma och när mormor var små. har aldrig sett nåt gulligare och shit vilka snygga kläder mormor hade under 70-talet. älskar att kolla på foton av mamma när de bodde i Botswana. de såg ut att ha så roligt där, blir lite avundsjuk. och herregud, idag alltså... har aldrig sett på maken med folk, intryckt på samma ställe. det var ju bara helt sjukt! ett minne för livet kan man ju allt säga!
mormor tjatade hela kvällen om nåt program hon spelat in på tv:n som vi BARA VAR TVUNGNA att se. så vi kollade på det, gubben i stugan hette det. det var nog den sötaste gubben jag någonsin sett! han levde helt själv långt in i skogen uppe i dalarna och gjorde allt själv. odlade, lagade mat, städade, tvättade och så. dog lite när jag såg det. samtidigt som vi kollade på tv låg Kurt i mitt knä, kramigaste katten i hela världen och jag skojar inte. så fort man lägger händerna på hans mage blir han som slime, helt lelös!då kan man göra vad som helst med honom, jag lekte att han var min bebis och satt och vaggade honom i min famn medan han sov så sött, haha. aja nu ska jag sova fast jag skulle kunna berätta tusen fler saker jag gjort idag, men, PALLAR INTE. sha shaa!

fredag 7 maj 2010

du luktar bajs

älskar mina överskrifter haha! aja jag ska upp om nån timme då och dra till huvudstaden. känns ju bra, nu har jag valt låtar och kläder. kollade på tv4:as hemsida på hur man skulle klä sig på auditionen och de hade lite olika åsikter om det. Bagge tyckte man skulle se ut som man är, liksom visa sin personlighet och Andreas tyckte man skulle klä upp sig lite, se ut som en blivande stjärna. hur fan ser en blivande stjärna ut då tänker jag? haha, skiter i vad de säger och klär mig som jag vill. är ju snygg i allt så det spelar ingen roll vad jag tar på mig! he-he-he. ska väl ta och krascha i min minisäng nu och drömma fina drömmar. puss hej! wish me good luck dickheads

torsdag 6 maj 2010

Sune & Bert

ååh orkar inte med ångesten av idol och jävla koopertestet som är imorgon. kommer ju dö. kondisen är ju inte densamma som den var när man var ung så att säga! vet inte vad jag ska sjunga vill hoppa från balkongen!!!!! får väl klura ut det här nu.
juuuste! lisa (min syster) hittade bilder på Sunde i sunes sommar och Bert! aså BÅDA TVÅ var snygga nu när dom är vuxna. ganska otroligt, fast ändå inte kanske.. jag tycker det iaf, pusssssis

det går bra nu, kompis det går bra nu

hela mitt liv är som en jävla berg och dahl bana. men nu känns det fan bra, fast ändå känns det som att jag inte riktigt gråtit alla tårar som finns att gråta. har bestämt att jag bara får gråta en gång per dag. jävla cp jag är, borde ju få gråta när jag vill men måste försöka lugna ner mig. det här kommer bli bra. jag är bara 17 år. har inte träffat min Mc dreamy än bara, thats all. nu ska jag träna på nån låt jag ska spela på idol-auditionen. shaa sha!

onsdag 5 maj 2010

where did I go wrong?

"försök gå vidare", "du gör det bara värre så", "det är inte ditt fel", "du har inte gjort något fel", allt jag får höra av dig. "vill fortsätta träffa dig, men inte vara tillsammans". hur ska jag reagera egentligen? du är mitt livs jävla kärlek och jag ska försöka komma över dig. hur? allt jag ser påminner om dig. snabbkassan i ica skrapan, min hiss, min säng, bussarna, alla affärer vi gått i, sälen, alla våra gemensamma vänner, min gitarr. skulle kunna fortsätta i oändlighet.
tar igenom mig dagarna oväntat bra men på kvällarna, när jag är ensam och ska sova bombar du mitt huvud. försökte ta mig samman igår och gick til toan för att borsta tänderna, ser din tandborste och faller ned på golvet och gråter. ingenting blir bättre. speciellt inte när jag är över huvudet kär i dig och vet att du inte känner detsamma för mig längre. bara att veta att du skulle kunna satsa på vilken anan tjej som helst, flörta fritt och leva singel-livet. du har det lättare, även ifall du säger att du också mår dåligt. visst du mår dåligt men jag mår inte ens. känner inget. bara tomhet och frustration. jag vill ha dig, bara dig! jag vill inte kolla på andra killar, flörta loss och leva singellivet. jag vill ha dig! ingen annan är så bra som du är.
ska jag vänta på att du kanske blir kär igen eller ska jag försöka glömma mina känslor och bara vara kompis? jag får svårt att andas när jag tänker på att jag bara kommer vara din kompis. för det är det du vill, bara vara kompis med mig. men jag då, får inte jag ha det som jag vill? mina känslor, räknas dom? jag vet att man inte kan tvinga någon att bli kär men du kan bara inte göra såhär. vi passar för bra ihop för att det bara ska vara slut. vet inte vad jag ska göra. gå vidare eller hoppas. hoppas på att du ska ta tillbaka allt.