fredag 11 september 2009

lonely

tjena tjena! här sitter man ensam hela kvällen förutom lisa och hennes kompisar som ska förkröka lite här.. så det blir till att hålla sig på lisas rum tills dom gått. känner mig fan mobbad när ingen kan vara med mig haha! men det kanske kan vara skönt med en lonely kväll, vi får se hur kvällen blir. känns som jag kommer göra fler inlägg ikväll haha, puss hej leverpastej!

tisdag 8 september 2009

död

det är fan nu man ska ha en fucking pojkvän! som kan hålla om en, nån att ligga sked med och som tröstar en! vill inte att farmor ska trösta mig, vill inte att nån ska ta i mig, röra mig, bara låta mig vara! men om du hade varit här hade jag vilja att du skulle hålla om mig hårt, säga alla tröstande ord, torka mina tårar! vill att du ska komma hit i helgen, bara kom!
vet fan inte vad jag ska skriva om vad som hänt.. har inte smällt det ännu. du är borta, du finns inte längre. jag känner mig bara tom. alla mina tankar flygger överallt men kan inte få ner några alls i det här inlägget! du har varit så dålig så länge och nu hade cansern kommit tillbaka. först sa de att den gick att bota, men sen såg de att den spridit sig till skelettet och du hade 2 månader till 3 år kvar att leva.. men du hade inte ens en vecka kvar att leva.

han kanske kommer!

min kompis ida tvingar mig att göra ett inlägg haha så här kommer ett!
jaaaa andledning till att jag inte skriver nåt här är för att jag dels är alldelles för lat och för att jag inte känner jag har något att skriva om.. haha! men jag kan väl skriva lite om en kille då som jag har haft kontakt med sen i sommras.. han bor i stockholm och vi har inte setts sen på öland, men nu när mina päron är away har jag bjudit över honom, hihi busigt! först skrev han att han skulle jobba och att han inte kunde komma, sen efter att vi skrivit mer sa han att han skulle kolla om han kunde strunta i jobbet och komma iaf!!!! WOHO säger jag bara! nu måste jag sluta skriva för annars bränner jag mina pommes som ligger o steker i ugnen! pusssssssss