tisdag 30 juni 2009

sweet

tävling idag, gick rätt bra sänkte mig.
imorn blir det till att gå upp tidigt, typ 6 buhu. ska spela skandia tour på fribergh så måste vara på klubben tio i 7.
jag var bara tvungen att bada när jag kom hem från sala så jag hängde på sara, ida och thea till löga. f y f a n va skönt det var!! aja nu ska jag göra nåt annat peace folk

måndag 29 juni 2009

peace

började dagen med att försova mig till träningen, mamma väckte mig kvart i 12 när jag egentligen skulle ha gått upp typ 1 timme innan. sen bar det av till klubben och där bestämde jag mig för att träna själv, så jag slog 2 hinkar och chippade lite. sen cyklade jag hem för att träffade jessica och vi drog ner till löga för att bada och sola lite.
kvällen tillbringade jag med jessica och maria. vi tjockade oss och kollade på film, kommer inte riktigt ihåg namnet (wedding-date eller nåt sånt). den var faktiskt bättre än vad jag trodde.
men nu ska jag gå in i min bastu till sovrum och spela gitarr tills jag somnar. sov göttans! peace

söndag 28 juni 2009

mmm.. som i strömming

tjabba
vart med familjen och fiskat strömming idag och haft det chill. galet gott det är med grillad strömmimng aså! sen kom jag hem och träffa jessica en stund och vi gjorde inprincip inte ett dugg, haha. så nu sitter jag här och försöker fundera ut hur den här bloggen fungerar och vad jag ska spela för nåt (förslag?!).
puss och kram skummbanan!

lördag 27 juni 2009

palla inte trycket


tjena tjena mittbena!
ja, nu har ju då även jag skaffat blogg. har väl inte direkt något att säga mer än att ikväll blire till att chilla och röka vattenpipa med lite folk. och jag saknar min bästis, ida kom hem